Deze website is wettelijk verplicht om u erop te attenderen dat deze website gebruik maakt van cookies.

De werkgroep ‘Kinderen van Verstandelijk Beperkte Ouders’ richt zich zowel op lotgenoten als op mensen die beroepshalve met ‘kinderen van’ werken, zoals leerkrachten en begeleiders in de zorg. De werkgroep verzamelt feiten en publicaties rondom het thema en levert bijdragen aan het publieke debat over dit onderwerp.

Voor lotgenoten organiseert de werkgroep een aantal keer per jaar een lotgenotendag. De lotgenotendagen zijn een informeel samenzijn, waarbij de leden tijdens een wandeling, lunch of andere activiteit ongedwongen hun ervaringen kunnen uitwisselen. Ook bieden wij lotgenoten de mogelijkheid om via mail of facebook met elkaar in contact te komen. In de agenda kunt u zien wanneer de eerstvolgende lotgenotendag georganiseerd wordt.

Voor professionals organiseert de werkgroep studiedagen. Ook leveren werkgroepleden door middel van presentaties of het geven van workshops bijdragen aan themabijeenkomsten die voor de verschillende doelgroepen georganiseerd worden. Onze persoonlijke ervaringen worden in de vorm van een casus gepresenteerd waarna er ruimte is voor vragen en discussie over de thematiek. Uit de praktijk blijkt dat dit nieuwe inzichten geeft en inspiratie voor begeleiding van deze doelgroep.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s